naar verbinding en leven vanuit je hart

Individuele sessie

In een individuele sessie is er ruimte voor jou

      • voor coaching  op je levenspad, hulp bij communicatie, begrijpen of begrepen worden
      • voor de verwerking of heling van persoonlijke gebeurtenissen of trauma
      • om ervaringsgericht te leren jezelf meer te ontspannen

Ik combineer gesprek met lichaamsgerichte methodieken. Indien dit passend is in jouw traject kan ook iemand uit jou omgeving deelnemen aan de sessie.  

Het kan ook aanvullend of verdiepend zijn aan groepswerk of de drempel naar groepswerk verlagen.

Een individuele sessie is 70 euro en duurt 1,5u. (indien een extra persoon aanwezig is: 100 euro voor 2u).

'Het was een heel fijne begeleiding, veilig en authentiek'.

(reactie cliënt)

 

Ademsessie

Bij een ademsessie lig je op de matras en ga je gedurende een langere tijd verbonden ademen. Ik ondersteun je daarin door mee te ademen of met een passende aanraking die een diepere ademhaling of ontspanning stimuleren. Dit gebeurt al of niet met muzikale ondersteuning. Tijdens deze sessie is er ruimte om met volle aandacht bij je lijfelijke gewaarwording en impulsen te zijn met de mogelijkheid om hieraan expressie te geven.

Bij meer ervaring zijn er ook ademsessies waarbij je doorademt zonder dat je iets hoeft met mogelijke impulsen, sensaties of emoties.

Een ademsessie duurt 1,5 uur en kost 70 euro.

 

Heling intimiteit of seksualiteit

Deze sessies zijn specifiek gericht op het helen van aanraking en contact en het openen van je lichaamspantser. Dit kan met behulp van oogcontactoefening, een ademsessie of specifieke bekken(bodem)oefeningen, of via zachte aanraking of stevigere druk(punten) die uitnodigen tot release of doorstroming, vibratie of trilling. Je wordt uitgenodigd om spanning los te laten en voeling met je bekken, je hart, je lichaam te versterken. Vaak zit er veel kwetsing of taboe op dit thema. Hierin heling toelaten is een stap naar vrijheid, naar het voelen stromen van je levensenergie, die ook een seksuele energie is. Het draagt bij aan het weer voluit mogen genieten van je lichaam. In een gesprek stemmen we af over jouw vraag en aanpak.  (geen massage, kijk hiervoor op www.huisvanliefde.be).